2013. 04. 07.

Hogyan lettem híres? avagy a balliberális rágalmak szelében

Kovács Péter admin : 2013. április 8. hétfő - 12:56
Elnézést kérek Darvas-Kozma József pápai káplántól, amiért egy kontextusból kiemelt videofelvétel alapján megfogalmazott álláspontomban, a valóságnak nem megfelelő következtetést vontam le. Részemről ez a kérdés le van zárva.
**
A bocsánatkérést elfogadom.
Darvas-Kozma József

 

Tisztelt Olvasó!

Már két napja keményen az erdélyi és a magyarországi balliberális média célkeresztjébe kerültem. Valóban a Fidesz-KDMP győzelem után csak most ébredt fel csipkerózsika álmából az erdélyi, a nemzetközi és magyarországi balliberális társaság? Ugyanis 2012. márc. 15-i ünnepség alkalmával mondott beszédemre most indítottak sajtóban és a virtuális világban össztüzet, akárcsak az EU Parlamentben egy évvel korábban  az Orbán-kormányra. (http://manna.ro/velemeny/tiltakozas-2013-04-04.html) Uszítással vádolt főpapok címmel a Népszabadság is bekapcsolódott, pedig engem nem ismernek, a beszédet sem hallgatták meg. Az a különös e lapnál, hogy nem vagyok főpap, sem a ref. tiszteletes (ezt a címet csak főapáti, püspöki rangtól fölfele mondják és írják magyarul!) és még ezzel a címmel is felruháznak. És a támadásnál elképzelhetik, hogy milyen jelzőket használnak? Azt amit bemagoltak! Amikor nincsenek objektív érveik, akkor az általuk megszokott rágalomtárházból szednek elő jelzőket. E módszer közismert az ószövetségből, amikor Ácháb gonosz király hazugsággal és rágalommal megszerezte Nábot szőlőjét (1Kir 21. fejezet). (http://www.magyarkurir.hu/sajtoszemle április 6-i sajtószemle) Ma így mondanánk: emeljük föl és ejtsük le! Azért vannak józanok is, akik átlátnak a szitán. (http://manna.ro/velemeny/tiltakozas-1-2013-04-05.html) Itt épp a világos értésért bemásolom a tavalyi írásomat, a két részre vágott és elhíresült március 15-i beszédemet. Ahogyan támadnak és a módszerük, ez nyílt keresztényüldözés. Azt akarják, hogy mi nem szóljunk és ne írjunk. Hallgassunk el, mert nekünk ebben a nagy liberalizmusban nem dukál sem a szólás-, sem a sajtószabadság, csak nekik! Ezt hiszik. Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

 

1848-2012: Megbüntetett Magyarország és a 7 követelmény

Kedves Olvasó és Hallgató testvérem! 
Fájdalommal készültem erre a beszédre, mivel fél éve annak, hogy az EU baloldali képviselői - a háttérből diktáló pénzoligarchák nyomására - szüntelenül támadják az igazságszerető Magyarországot és ezáltal a magyar népet. Az 1848-as magyar forradalom és szabadságharc 164-ik évfordulóján körültekintően kívántam emlékezni, amolyan madártávlatból, hogy az összefüggéseket is látni s valamennyire érteni is tudjuk, hogy el ne bízzuk magunk, és reményünket se veszítsük el. Az élet fonákját, árnyoldalát kívántam bemutatni, hogy a dús magyar élet színterére és napos oldalára tudatosan törekedjünk Isten segítségével. Három fontos évszámot ragadtam meg. A pénzvilág Magyarország ellen eltökélt sorozatos támadásának éveit:
1848/49-et,
1903-at és
2011-et.
Ezután  rátértem a jelenben sarkalatosnak tartott 7 követelésre. Bevallom ez sem a magam agyából pattant ki, hanem történészekkel folytatott beszélgetés során született meg.
Hívatásomnál fogva elkötelezettje vagyok a népek közti testvéri együttélésnek. Sajnálom, hogy beszédemet nem elejétől végig közölték, hanem kiragadtak belőle részeket. Így is érthető és félre is érthető az üzenet.
A más értékrendet valló testvéreim, igazán csak akkor mondhatnak  véleményt vagy kritikát, ha beszédem egészét látják-hallják. Ugyanis, ha egy művet megvágnak, az már nem teljes. Ezért a baloldaliak vagy balliberálisok, ha nem az egészet tekintik, akkor az üzenetet félre fogják értelmezni. Ezért tisztelettel kérem, hogy beszédem mindkét részét hallgassák meg. A segítség szándékával ide másolom a YouTube-on és a Székelyhonon megjelent részeket. Így a kettő szinte egész.
Tisztelettel minden magyar testvérem iránt,
Darvas-Kozma József

1. Darvas-Kozma József beszéde 2012 március 15-én - YouTube

www.youtube.com/watch?v=1o1E6WdJ-30
2012. márc. 18. – Darvas-Kozma József beszéde a csíkszeredai Gál Sándor szobornál 2012 március 15-én ( részlet )

2.Mit kíván ma a magyar nemzet? - Székelyhon.ro

szekelyhon.ro2012. márc. 16. - 5 perc
Hét követelményben fogalmazta újra 1848 követeléseit csütörtökön Darvas- Kozma József címzetes esperes, aki ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése